2 søstre

Giv din søster en smuk Willow Tree figur i gave

Mangler du en gave til din søster, så kan du give hende en Willow Tree figur. Willow Tree figurer er udtryksfulde figurer, der kan pynte i hjemmet. De har et råt og enkelt udtryk uden små detaljer som fx ansigter.

En Willow Tree figur vil pynte i sin søsters hjem og give hende noget smukt at kigge på. Når hun har fået den fra dig, vil hun tænke på dig, hver gang hun kigger på den.

Kvalitetsbevidst og håndlavet håndværk

Willow Tree figurerne er designet af kunstneren Susan Lordi. Hun former originalfigurerne i ler. De får et råt udtryk, hvor man kan se skæremærker fra kunstnerens kniv.

Figurerne, du kan købe, er støbt af resin ud fra originalerne. Materialet resin får alle detaljerne i originalfigurerne med, så man stadig kan se skæremærkerne og det fuldstændig ligner originalen.

De støbte figurer bliver individuelt håndmalet. Nogle af dem har vinger eller en anden ekstra detalje, som også er udført i hånden efter støbningen.

Ikke bare en figur

Giver du din søster en Willow Tree figur i gave, giver du hende ikke bare et stykke pynt til hjemmet. Figurerne pynter ganske fint, men de gør meget mere. Hver figur har et smukt udtryk, der viser en følelse. Følelserne, som de udtrykker, ligger også i figurernes navne.

Til din søster kan du fx vælge figuren, der hedder ”My Sister, My Friend”. Den viser to søstre ved siden af hinanden. De holder hinanden i hånden og ser ud til at føre en samtale. Med den figur i sit hjem, vil din søster aldrig glemme jeres helt særlige søster-bånd. Figuren vil minde hende om det hver dag.

Kan din søster godt lide engle, så kan du give hende figuren ”Angel of Freedom”, der forestiller en engel med en sommerfugl i hænderne. Den har et skønt udtryk, der virkelig fylder en med følelsen af frihed.

Der er mange at vælge imellem

Der er mange forskellige Willow Tree figurer. Du kan altså vælge den, der lige passer på din søster. Du kan vælge en, der udtrykker en passende følelse. Din søster vil blive ekstra glad for gaven, fordi der ligger nogle tanker om hende bag den.

Da der er flere figurer, som alle har det samme, enkle udtryk, kan det også blive noget, din søster vil samle på. Du kan altså have gaver til flere fødselsdage og juleaftner i fremtiden. Hvis hun ønsker sig flere figurer, kan du gang på gang vælge en ny følelse, du vil give hende.

Find flere gode gaver til din søster lige her.