Ung kvinde i sin seng

Giv din søster en boxmadras eller et tilskud til en ny boxmadras i gave

Det kan være svært at finde på en god gaveide til din søster, selvom du kender hende rigtig godt. Du kan altid følge hendes ønskeliste, men engang imellem er det sjovt at give hende noget anderledes.

Du kan være den gode søster, som giver hende noget som hun altid har snakket om. Det kan være at hun altid har snakket om en ny boxmadras? Mange undervurderer hvor vigtigt det egentligt er at have en god og komfortabel seng.

En god seng er lig med en god nattesøvn, så giv din søster et tilskud til en ny boxmadras i gave, så hun kan få købt en ny seng.

Vær kreativ med dine ideer

Det er meget individuelt, hvor mange penge den enkelte person giver i gave. Det kommer bl.a. an på hvilken relation, der er til gavemodtageren. Du og din søster har med garanti et aftalt beløb, som I altid køber gave for.

På denne måde er der ingen tvivl om hvor mange penge I skal bruge på hinanden. I stedet for at give din søster rede penge i hånden, så er det en god ide at lave et kreativt kort, så hun kan se, at pengene skal gå til et godt formål.

kan f.eks. printe en boxmadras ud og klistre den på kortet, så din søster slet ikke er i tvivl.

Vær sikker på tilskuddet bliver brugt korrekt

Hvis din søster er typen der sagtens kunne finde på at bruge pengene på noget andet, så bør du købe et gavekort til hende. Du kan sagtens give hende et gavekort til en sengebutik således, at du ved at pengene bliver brugt til det rette formål.

Dette minimerer din søsters lyst til at bruge pengene på noget sjovere end en ny boxmadras. Du kan skrive i fødselsdagskortet at du gerne tager med hende ud for at købe sengen. På denne måde kan du med egne øjne se, at dine penge bliver brugt til en ny seng.

Slå dig sammen med andre

Du kan altid slå dig sammen med dine forældre, hvis I sammen gerne vil købe en ny seng til din søster. Det er altid sjovt at overraske andre, så hendes ansigtsudtryk vil uden tvivl være det hele værd, hvis I kom til fødselsdag med en kæmpe gave til hende.

Det er en god ide at være diskret og spørge din søster om hvad hun har af behov til sin nye seng? Det kan være at madrassen skal have en bestemt hårdhed eller have et bestemt mål.

Find flere ideer til gaven til din søster lige her.